Sťahovanie a autodoprava FLASHTRANS spol. s r.o.

je stabilnou prepravnou a sťahovacou spoločnosťou z Košíc, ktorá poskytuje sťahovacie a prepravné služby už viac ako 19 rokov po celom Slovensku aj EU.

Budujeme spoločnosť založenú na dlhoročných skúsenostiach v oblasti sťahovania.

Naše krédo:
Vaša maximálna spokojnosť, profesionálny prístup a kvalitnú realizáciu sťahovania, prepravy.

Snažíme sa o Váš komfort, preto robíme všetko, aby sme dodávky resp. sťahovanie mohli realizovať nielen v Košiciach, Prešove, Nitre, Bratislave, Trenčíne či Poprade, ale aj mimo Slovenskej republiky.

Sme pripravení nie len prijať Vaše objednávky na prepravu alebo sťahovanie a vybaviť ich k Vašej spokojnosti, ale aj poradiť na základe našich odborných znalostí a skúsenosti.

Máme ceny kvôli ktorým sa oplatí ZAVOLAŤ.

  Nezáväzná objednávka

Prečo práve naše služby?

Lebo zabezpečujeme komplexné sťahovanie, domov, bytov, klavírov, kancelárií, trezorov. V prípade potrieb zabezpečíme montáž nábytku alebo kuchynskej linky.

Voľné kapacity na trase

Potrebujete previesť, doviesť tovar, nabýtok či odsťahovať niečo na trase Košice - Trenčín? Poprípade Vám treba niečo doviesť do Michaloviec alebo Prešova? Máme pre Vás pravidelné linky každý týždeň.

Ostatné služby

Montáž a likvidácia

Prenájom a predaj obalov

Preprava stavebného materiálu

  Viac informácií

© 2022 FLASHTRANS spol. s r.o.

Profesionálny hosting a moderný web od Inet.sk

Na našej stránke používame "cookies". Vďaka nim sledujeme návštevnosť, prispôsobujeme reklamu a používateľské nastavenia, čo zlepšuje Váš zážitok z našej stránky. Súhlasíte s ich spracovaním?
Vlastné nastavenia cookies